Jogi nyilatkozat

A jelen honlap üzemeltetője a KÜLFÖLDI ADÓ Betéti Társaság.

  • Székhely: 2049 Diósd, Petőfi Sándor utca 23.
  • Cégjegyzékszám: 13-06-067643
  • Adószám: 21586723-3-13

A jelen honlap látogatója a belépéssel feltétel nélkül és maradéktalanul elfogadja a weboldal használatára és az itt elhelyezett valamennyi szellemi alkotásara vonatkozó következő szabályokat.

A honlapon elhelyezett valamennyi tartalom az üzemeltető, mint tartalomszolgáltató szellemi alkotása, mely szerzői jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma, oldalainak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, grafika, hang, videó, animáció, stb.) csak a tartalomszolgáltató előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – egyebek mellett – a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény és a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. évi törvény vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül a szerzői jogi védelem alatt álló tartalom bármely alkotóelemének együtt vagy külön-külön történő felhasználása, átdolgozása, megosztása, on-line vagy nyomtatott reprodukálása a nyilvánossághoz való újraközvetítése céljából tilos.

A honlapon megtekinthető összes tartalom kizárólag a látogató saját személyes információszerzését szolgálja. A honlap tartalomszolgáltatója nem járul hozzá a honlapon megjelenített tartalmak bármilyen formában történő üzleti célú felhasználásához, a tartalmi elemek változatlan vagy nagymértékben hasonló módon való átvételéhez, bármilyen formában történő felhasználásához. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Engedélyezett közlés esetén a tartalomszolgáltató (KÜLFÖLDI ADÓ Bt.) és a forrás (https://kulfoldiado.hu) feltüntetése kötelező.

Amennyiben a honlap tartalma engedély nélkül másik weboldalon bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában megjelenítésre kerül, a jogsértő felhasználó a másolt oldalak után napi 100.000. Ft összegű kártérítést köteles fizetni a jelen honlap üzemeltetőjének. Egy teljes oldal tartalmának legalább 20 %-át elérő másolása, felhasználása a kártérítés teljes összegét esedékessé teszi.

A megosztás tilalma alól kivételt képez a www.facebook.com/kulfoldiadovisszaigenyles.hu oldalon elhelyezett képek, állapotfrissítések megosztása. Előzetes engedély nélkül azonban ezen a webhelyen található szöveges tartalmak, képek, grafikák sem használhatók fel saját szolgáltatás, weboldal vagy facebook profil üzletszerű reklámozására vagy személyes célú hirdetésére.

A tartalomszolgáltató nem vállal felelősséget semmiféle kárért, nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a weboldalain található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.

A felhasználási feltételek módosulása esetén a változásokat – azok hatálybalépése előtt legalább huszonnégy órával – a tartalomszolgáltató a honlapon közzéteszi.